• Välkommen

    På en ny resa

    Vi skapar minnesvärda upplevelser till sjöss för medvetna båtägare, ”made by Scandinavia”, genom att designa, tillverka och marknadsföra båtar med starka varumärken. Våra kännetecken är skandinavisk design, hög kvalitet, komfort, säkerhetstänkande och miljöfokus.

Våra varumärken

Genom en diversifierad portfölj av varumärken erbjuder Nimbus Group via sitt återförsäljarnätverk slutkunder ett brett sortiment av fritidsmotorbåtar från en och samma leverantör. Våra varumärken vänder sig i olika utsträckning mot mer erfarna båtägare där samtliga märken är förknippade med hög kvalitet, prestanda, funktionalitet och användarvänlighet samt en klassisk skandinavisk design. 

Hållbarhet

Nimbus Group anser sig, i egenskap av en av Europas större båttillverkare, ha ett ansvar för hållbarhet och miljö. Nimbus Group förväntar sig även se att konsumenter i högre utsträckning väljer en fritidsbåt som uppfattas som miljömässigt hållbar. Vi är även engagerat i ett återvinningsprojekt avseende glasfiberkompositavfall tillsammans med bland annat RISE med uppdrag att stärka Sveriges innovationsförmåga och bidra till hållbar tillväxt.

Pressmeddelanden

Senaste rapport

Delårsrapport Q2 2024

17 juli, 2024

Rapporten för det andra kvartalet 2024 publicerades onsdagen den 17 juli 2024 klockan 07:30.

Webbsändning: kl 10:00 samma dag.

Delar av

Våra varumärken

Prenumerera

Investerare

Vi arbetar kontinuerligt för att skapa värde för alla våra intressenter där vi prioriterar kvalitet och professionalism.

Kontakt

Vi på Nimbus Group är alltid öppna för att höra om dina frågor, kommentarer, förslag och intressen. Hör av dig!