Nimbus Group AB (publ) medverkar vid den stora båtmässan Fort Lauderdale International Boat Show, Florida, USA, som började igår och pågår fram till den 30 oktober. På mässan deltar bolaget med en helt ny varumärkesmonter och representeras av fyra nordamerikanska återförsäljare.

Den årliga båtmässan i Fort Lauderdale är världens största båtmässa på vatten och lockar årligen mer än 1 000 utställare och 100 000 besökare fort från hela världen. Förutom av de fyra närvarande återförsäljarna kommer Nimbus Group även att representeras av bolagets marknadsdirektör Michael Bohm samt av bolagets varumärkesteam under ledning av varumärkeschefen Jonas Göthberg. Bland de produkter som kommer att visas upp märks bland annat Nimbus T11, T9 och T8 ut den populära tenderserien samt storsäljaren, kupébåten Nimbus 365.

Den nordamerikanska marknaden är som världens enskilt största motorbåtsmarknad mycket viktig för såväl branschen som för Nimbus Group som ser en ökad närvaro och försäljning i Nordamerika som viktig för bolagets tillväxtstrategi. För att underlätta expansionen på den nordamerikanska marknaden har bolaget i år bland annat rekryterat Justin Joyner som ny chef för den nordamerikanska verksamheten och upprättat ett helt nytt kontor i Annapolis på den amerikanska östkusten. Justin Joyner har en mycket gedigen erfarenhet från den amerikanska motorbåtsmarknaden och har bland annat en mångårig bakgrund som PowerBoat Manager för den franska båttillverkaren Beneteau i Nordamerika.

”Nimbus Group har mycket att erbjuda den amerikanska marknaden och jag ser fram emot att för första gången få chansen att på plats i Florida representera både företaget och dess fantastiska produkter,” säger Justin Joyner i en kommentar.

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Bohm, Marknadsdirektör Nimbus Group. Telefon: +46 702 85 37 93
E-mail: michael.bohm@nimbus.se

Nimbus group är noterat på Nasdaq Stockholm First North sedan februari 2021.
För mer information se www.nimbusgroup.se