Nimbus Group AB (publ) har utsett Approved Boats till bolagets återförsäljare av båtar av varumärkena Nimbus, Aquador, Flipper, Bella och Falcon i Skottland. Approved Boats har sitt kontor vid James Watt Dock Marina, Greenock, som ligger utmed floden Clyde på Skottlands västkust och blir Nimbus Groups första återförsäljare i Skottland.

Approved Boats har uppmärksammats för sin höga servicenivå och har kvalificerat sig för Motorboat & Yachtings utmärkelse Outstanding Customer Service Award, fem år i rad samt vunnit utmärkelsen år 2021. Den skotska båtmarknaden är särskilt stark inom segmentet båtar upp till 12 meter. Att utse nya återförsäljare och etablera sig på intressanta marknader är ett led i Nimbus Group uttalade tillväxtstrategi.
”Approved Boats har en väldigt intressant och kundorienterad filosofi som passar mycket bra ihop med Nimbus Groups sätt att göra affärer. Vi är glada och stolta över att kunna etablera oss på den skotska marknaden tillsammans med dem”, säger Michael Bohm, försäljningsdirektör för Nimbus Group.