Nimbus Group AB (publ) har utsett det Florida-baserade återförsäljarnätverket HMY Yacht Sales, Inc. (HMY) till återförsäljare för båtar av varumärket Nimbus på Floridas östkust. Med elva försäljningsställen mellan Florida Keys och gränsen till Georgia, och 15 försäljningsställen totalt, kommer HMY att tydligt stärka Nimbus försäljning på den viktiga Florida-marknaden.

Återförsäljaravtalet med HMY Yacht Sales, Inc. är en del av Nimbus Groups pågående satsning på att växa på den nordamerikanska marknaden. I juni förra året rekryterade Nimbus Group Justin Joyner som bolagets förste vd för Nimbus Boats USA och i augusti utökade bolaget sin verksamhet på det som är världens största båtmarknad genom att i Annapolis, Maryland, etablera ett nytt huvudkontor för den nordamerikanska marknaden. Sedan dess har Nimbus Group satsat på att utöka sitt återförsäljarnätverk i Nordamerika och inledningsvis fokuserat på de mest strategiska marknaderna.

”Marknaden i Florida är viktig att adressera när vi bygger upp vår verksamhet här och i övriga USA och vi är mycket glada över samarbetet med denna ledande aktör vars kapacitet och expertis när det gäller Florida tveklöst kommer att hjälpa oss att lyckas”, säger Justin Joyner, vd för Nimbus Group USA.

”Utökningen med Nimbus blir ett tillskott till HMY:s högklassiga utbud av varumärken inom nya båtar. Vi kommer initialt att visa upp Nimbus båtmodeller T9, T11 och W9 vid HMY Boating Center i North Palm Beach och vid vårt försäljningskontor i Dania Beach, Florida”, säger Steve Moynihan, ägare och vd för HMY Yact Sales, Inc.

I samarbete med HMY planerar Nimbus Group att visa upp några av sina mest populära modeller av varumärket Nimbus på årets upplaga av Palm Beach International Boat Show som pågår mellan 23 och 26 mars 2023. De olika modellerna kommer att presenteras av Nimbus produktexperter.

Om HMY
HMY Yacht Sales är en erkänt ledande aktör i Florida inom såväl nya och begagnade båtar som inom semesteruthyrning. De har 15 strategiskt belägna försäljningskontor i USA och över 50 säljare som supporterar bolagets växande erbjudande av förstklassiga motorbåtar och dess lojala kundbas. HMY:s betrodda expertis och omfattande försäljningsnätverk har tillsammans med mässdeltagande, event och bolagets breda kundbas varit ett framgångsrecept sedan 1979. HMY är kända för ledande branschexpertis, global räckvidd och för att leverera resultat i linje med kundernas förväntningar.