Nimbus Group AB (publ) varumärke EdgeWater har utsett tre nya återförsäljare för båtar av varumärket EdgeWater Power Boats i USA.

L&M Marine och Day Break Marina kommer att bli exklusiva återförsäljare för varumärket EdgeWater i Pensacola, Florida. Pensacola är beläget inom regionen Florida Panhandle som räknas som en av Floridas fem viktigaste båtmarknader. L&M Marine grundades 1985 och har sedermera förvärvat Day Break Marina. Båda erbjuder ett komplett utbud av tjänster och med starkt fokus på kundservice.

EdgeWater har också utsett Centerville Marina som exklusiv återförsäljare av båtar av varumärket EdgeWater för delstaten Virginia på den amerikanska östkusten. Centerville Marina är en familjeägd marina som erbjuder ett komplett utbud av tjänster och som erhållit utmärkelser för hög kundnöjdhet. Den tredje nya återförsäljaren som utsetts är Mountain Motors and Restoration som har en anläggning i delstaten New York samt en i Connecticut. Mountain Motors and Restoration är verksamma i ett område i den norra delen av delstaten New York som bedöms ha goda tillväxtmöjligheter.

Att utse nya återförsäljare på viktiga marknader är ett led i Nimbus Group uttalade tillväxtstrategi. Som världens i särklass största marknad för motorbåtar har USA en central roll för Nimbus Groups tillväxtambition.